Tule mukaan!

Tältä sivulta löydät ohjeet miten liittyä puolueeseen tai paikallisyhdistykseen. Huomioithan, että Nurmijärven Perussuomalaisten jäseneksi hyväksytään vain puolueen jäseniä. Jos Sinulla on mitä tahansa jäsenyyteen liittyvää kysyttävää, ota yhteys hallituksemme jäseniin (täältä yhteystiedot).

Ohjeet jäsenyyden hakemiseen:

1. Jos et ole vielä Perussuomalaisten jäsen, hae ensin puolueen jäsenyyttä lataamalla/tulostamalla jäsenhakemuslomake tästä linkistä. Täytä ja allekirjoita lomake sekä sulje se taittamalla, joko niiteillä tai teipillä, ja lähetä sen jälkeen postitse meille osoitteeseen:

Perussuomalaiset rp.
TUNNUS 500 9637
00003 VASTAUSLÄHETYS

Huomioithan, että postimaksu on maksettu puolestasi, joten postimerkkiä ei tarvita.

Perussuomalaiset rp.
TUNNUS 500 9637
00003 VASTAUSLÄHETYS

Postimaksu on maksettu puolestasi, joten postimerkkiä ei tarvita.

Puolueen säännöt löytyvät täältä.

 

2. Jos olet hyväksytty puolueen jäsen ja haluat Nurmijärven Perussuomalaisten jäseneksi, kirjoita vapaamuotoinen jäsenhakemus tai täytä tämä lomake. Lähetä se sitten henkilökohtaisesti allekirjoittamanasi osoitteeseen

Nurmijärven Perussuomalaiset ry
c/o Kimmo Pirkkala
Puistotie 4 A 5
05200 RAJAMÄKI.

Nurmijärven Perussuomalaisten hallitus käsittelee jäsenhakemuksia noin kerran kuussa. Hakija haastatellaan hallituksen kokouksessa ennen mahdollista jäseneksi hyväksymistä.

 

Muuta paikallisyhdistyksen jäsenyyteen liittyvää:

– Paikallisyhdistyksen säännöt löytyvät täältä – on huomattava että paikallisyhdistyksen jäsenyyttä hakeva on lukenut säännöt ja ymmärtää ne, sekä toimii jäsenenä niiden mukaisesti.

– Nurmijärven Perussuomalaisten jäsenmaksu on 10 €/vuosi. Jäsenmaksun laiminlyöminen voi johtaa yhdistyksestä erottamiseen.

– Henkilö voi olla vain yhden Perussuomalaisten paikallisyhdistyksen varsinainen tai kannattajajäsen.

– Yhdistyksen jäsenenä ei voi olla henkilö, joka on jonkin muun puolueen kuin Perussuomalaiset rp:n jäsen tai on toisen Suomessa toimivan puolueen organisaatioon kuuluvan muun yhdistyksen jäsen.